Eindelijk Noorwgen! - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van Petra Habes - WaarBenJij.nu Eindelijk Noorwgen! - Reisverslag uit Oslo, Noorwegen van Petra Habes - WaarBenJij.nu

Eindelijk Noorwgen!

Door: Petra

Blijf op de hoogte en volg Petra

11 Augustus 2010 | Noorwegen, Oslo

Hey iedereen,
Eindelijk ben ik in Noorwegen aangekomen. Mijn vlucht was eigenlijk super makkelijk. Had ik mij daarom zo druk gemaakt. Toen het vliegtuig landde was het alleen maar regen, regen en nog eens regen. Dacht ik net uit het natte Nederland weg te zijn kom ik in de regen in Noorwegen aan. Lekker begin van het jaar.
Op het vliegveld in Oslo was het een beetje vreemd. Het was een heel gezoek naar mijn bagage band. En dan komt mijn bagage ook nog eens bijna op het laatst. De uitgang was al helemaal moeilijk te vinden want die hadden ze achter een muur verstopt. Eindelijk had ik de mensen van YFU gevonden vertelt ze me dat we nog een uur moeten wachten op de groep Duitsers. Ach ja... het moet maar.
Toen we in Honefoss aankwamen regende het nog steeds. We werden heel vriendelijk welkom geheten door iedereen. We kregen een t-shirt en een keykoort met een kaart daaraan. Oh ja... we kregen ook nog de kamer sleutel. Ik deel de kamer met een Duits meisje met wie ik al eens contact heb gehad via facebook. De Belgische mensen heb ik ook al gevonden.

Voor nu laat ik het hierbij want ik ga slapen. Trouwens ik zit nu achter d$e laptop van dat Duiste meisje.

Groetjes hier uit het verre noorden.

• 12 Augustus 2010 - 12:44

Papa:

Hoi Meid

Fijn dat het allemaal goed is gegaan. Wij vonden het best wel spannend. Kon je nog wat zien uit het vliegtuig? Geniet van een paar leuke dagen samen daar.
    Groetjes Papa

• 13 Augustus 2010 - 19:57

Laura:

Kom je al weer thuis?

Ik mis je nu al en k moet ng een heel jaar:O

Als ze gemeen tegen je zijn moet je maar zeggen dt je een hele goeie 2 meter hoog en brede vriendin hebt die ze wel even komt bezoeken(A) nee grapje:P

Veel plezier(L)(L)

• 14 Augustus 2010 - 15:07

Marijn:

Nou dan ga ik wel even met die 2 meter hoge en brede vriendin mee hoor!;)

Nou heel veel plezier daar en maak er iets moois van!

• 14 Augustus 2010 - 18:48

Petra Habes:

Haha dank jullie!

• 15 Augustus 2010 - 21:26

Tanny En Bert:

Hai kanjer,

het regent hier nu ook (zondagavond 23.24 uur) dus je mist niets :) Fijn dat alles goed is gegaan met de reis.
    Naast Noors ga je je Duits ook nog ophalen dus. Dat wordt nog wat als je weer thuis komt.

Veel plezier de komende tijd en sterkte.

Groetjes van Tanny en Bert

• 16 Augustus 2010 - 18:36

Margreet:

Hoi Petra, Leuk dat het allemaal zo goed is gegaan en gezellig is!!
    XXXX Margreet

• 16 Augustus 2010 - 18:38

Hein:

Hoi, Wij hebben inmiddels Yami in huis en dat lijkt ook best gezellig, maar wel anders. Groetjes

• 22 Augustus 2010 - 20:52

Annet:

Hallo Petra,
    Fijn dat het allemaal goed is gegaan en een goed begin is het....
    Het zal je maar gebeuren dat je na een dag denkt "wat moet ik hier"
    Mooi dat we op deze manier mee mogen genieten !!!!
    Je broer(tje) is nu bij ons aan het logeren gezellig.
    Petra heel veel sterkte en tot gauw xxx Annet en groetjes van Peter en Joseph